Ha fontosnak tartod a Sikeres Régió Alapítvány Szőreg és a szőregi rózsatő megismertetésében, elismertetésében végzett munkáját, kérünk, kedved és anyagi lehetőséged szerint adományoddal támogasd az Alapítványt.

Mit kell tenned az online adományozáshoz?

btn_donateCC_LG-big-hu

paypal-utmutato-01Kattints a fenti Adományozás ikonra, majd a megjelenő űrlapon írd be az adományod összegét forintban (Donation amount, a jobb oldali képen pirossal bekarikázva). A PayPal™ rendszere az adatforgalmat minimum 128 bites titkosító kulccsal rejtjelezett csatornán bonyolítja, és egyéb titkosítási eljárást is alkalmaz.

Ha rendelkezel már PayPal számlával, akkor jelentkezz be és kövesd a rendszer utasításait.

Ha még nem rendelkezel PayPal számlával, lehetőséged van bankkártyával történő adományozásra is. A PayPal™ internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé. Ebben az esetben kattints a ‘Continue’ linkre (a jobb oldali képen piros nyíllal jelölve), majd a megjelenő adatlapot töltsd ki.

paypal-utmutato-02Az űrlap kitöltését követően kattints a ‘Review Donation and Continue’ gombra (a jobb oldali képen piros nyíllal jelölve), és kövesd a rendszer utasításait.

Köszönjük, hogy adományoddal segíted munkánkat!