Rózsakóstoló – MegrendelésA virágok virága, a rózsa étkeinkbe komponálva megszépíti a lelket, gyönyörűséget ad a szemnek, és egy csodálatos ízélménnyel gazdagít. Kóstold meg az ünnepet fényesítő rózsaszörpöt, a pompás és dekoratív kandírozott rózsaszirmokat! Ha van kiskertedben rózsa, készíts rózsás süteményt, rózsaszirmokkal finomított lekvárt, vagy hagyd, hogy a rózsa és a chili, vagy a rózsa és a bors kettőse vezessen ínyenc élvezetekre! Engedd, hogy a rózsa zamata magával ragadjon, ringasd magadat a virágos élvezetekben: szebb és kerekebb lesz tőle a világ!

Kóstolj bele a szenvedélyek ízeibe receptjeink által! Élményekkel teli kulináris kalandokat kíván Neked is Halmos Monika a júniusban megjelent RÓZSAKÓSTOLÓ című rózsás szakácskönyvével, amelyben rózsás receptek garmadáját találhatod!

Fontos információk a Rózsakóstoló rózsás szakácskönyv megrendelésével kapcsolatban:

  • A kötet ára 1.600 Ft (5% ÁFA-val) + postaköltség (400 Ft).
  • Az űrlap kitöltésével 1 db kötet kerül megrendelésre.
  • A kötetet a megrendelés során megküldött díjbekérő számla kiegyenlítését követően tudjuk postázni magyarországi címre.

Amennyiben egyszerre több példányt szeretnél rendelni, vagy egyéb kérésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Megrendelő adatai

Számlázási adatok

Számlázási adatokkal azonosSzállítási cím

Tisztelt Megrendelő! Tájékoztatjuk, hogy – Adatkezelési nyilatkozatunk elveivel összhangban – a megrendelés elküldésekor a megrendelés dátuma, időpontja, a megrendelő számítógépének IP címe, operációs rendszerével és böngészővel kapcsolatos adatok, valamint a megrendelés során megadott adatok tárolásra kerülnek a megrendelés teljesítése és a későbbi kapcsolattartás céljából. Az adatok a megrendelést követő legfeljebb két évig, illetve az Ön esetleges törlési kérelméig kerülnek megőrzésre. A megrendeléssel kapcsolatos adatok egy részét (számlázási és szállítási adatok) a számla kiállítása és postázás céljából továbbítjuk a Chro Kft. (6771 Szeged, Palackozó u. 15.) részére.
120 éves a szőregi rózsatő