A szoregirozsa.hu – a virtuális rozárium™ (továbbiakban szoregirozsa.hu) szerkesztősége (továbbiakban Szerkesztőség) minden esetben betartja a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat, más forrásból átvett információ közlése esetén annak forrását megjelöli, nem szöveges tartalmakat (képek, ábrák stb.) csak engedéllyel tesz közzé.

A szoregirozsa.hu portálon szereplő információk (így a megjelenés, felhasznált grafikák, használt adatbázisok stb.) a Szerkesztőség tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak. A honlap felhasználói (látogatói) nem jogosultak nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni, illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat. A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A szoregirozsa.hu portál tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a szoregirozsa.hu tartalmától eltérő célra. Jogosulatlan adatfelhasználás esetén a Szerkesztőség kezdeményezheti a jogsértő büntetőjogi és/vagy polgári jogi felelősségre vonását.

Amennyiben más médium jelenit meg a szoregirozsa.hu-ról átvett információt, a Szerkesztőség fenntartja a jogot a szerzői jogokra, az információ-átvevő köteles a forrást, mint a szoregirozsa.hu-t megjeleníteni.

A honlapon található fotók, képek – amennyiben külön nem jelöltek – a Szerkesztőség saját felvételei, illusztrációi vagy online stockfotó galériából származnak, melyek felhasználási jogával a Szerkesztőség rendelkezik.

A szoregirozsa.hu portálon szereplő egyes hivatkozások, linkek más szolgáltatók honlapjaira mutathatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért, valamint tartalmáért a Szerkesztőség felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő fórumtartalmak és más hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, ezen tartalmakért a Szerkesztőség semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szerkesztőség mindent megtesz azért, hogy a szoregirozsa.hu által közölt információk, adatok pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben valamely adattal kapcsolatosan esetleges pontatlanságot észlel, vagy ki tudja egészíteni azokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.